Voor het behang!
Brinkstraat 357
7541 AS Enschede
info@voorhetbehang.nl

06 5123 9988
afbeelding kinderportret afbeelding kinderportret afbeelding kinderportret afbeelding kinderportret afbeelding kinderportret afbeelding kinderportret afbeelding kinderportret afbeelding kinderportret afbeelding kinderportret afbeelding kinderportret afbeelding kinderportret afbeelding kinderportret afbeelding kinderportret

Welkom op de site van ‘Voor het behang!’

Plak uw kind niet achter het behang, maar hang het ervóór! Geen print op canvas. Nee, een écht schilderij van uw kind. Hierdoor ontstaat een kwalitatief hoogwaardig en kleurvast product. Handgemaakt door de schilders van Voor het behang!

Origineel!

Een leuke portretfoto van uw kind, kleinkind, neefje of nichtje, vertaald naar een echt schilderij. Een prachtig cadeau om te krijgen, maar ook om te geven! Een handgeschilderd kunstwerk vervaardigd met acrylverf op canvas doek, gebaseerd op die ene favoriete kinderfoto. Fantastisch voor nu en blijvend uniek voor later.

Niet alleen kinderen!

Ook is het mogelijk bijvoorbeeld uw huisdier, geliefde, pop idool of huis op eenzelfde manier te laten vereeuwigen. Kijk hier maar eens voor de mogelijkheden.